manifestació de veïns i veïnes

El proper divendres 18 de desembre de 2009 de 8h a 2/4 de 9h del matí, l’Associació de Veïns i Veïnes Mont D’Orsà de Vallvidrera, amb el suport dels veïns i veïnes, ha convocat una manifestació reivindicativa a la plaça de Vallvidrera.

PROU PREPOTÈNCIA MUNICIPAL

El Districte de Sarrià - Sant Gervasi, amaga premeditadament als veïns i veïnes projectes bàsics del barri per tal d’impedir-ne la participació .

Confon el concepte de participació amb el d’informació.

Executa els projectes sense cap consens veïnal.

Prioritza els projectes de “ciutat” encara que perjudiquin als estadants de Vallvidrera i el Tibidabo, col·lapsant la mobilitat dels barris, NO al Pla d’urbanització del Tibidabo, que a més posarà en risc als milers de ciclistes que pugen a la muntanya els cap de setmana.

Quan el teixit associatiu i veïnal proposa accions per fer Barri, el Districte actua destruint la Masia centenària de Can Pujades.

Després d’eliminar l’alzinar del Tibidabo, ha acabat amb el paratge del Mas Sauró, per construir un sanatori de 3000m2. Es fa una inversió de 600.000 € en gespa artificial al camp de futbol de Vallvidrera m’entre el 40% del barri està sense asfaltar.

El veïnat demana pisos protegits de lloguer per a joves i gent gran, però el Districte el fa de venta.

S’ofega el comerç de Vallvidrera eliminant places d’aparcament.

NO a la MAT pels boscos de Collserola.

VALLVIDRERA VOL DIALEG I VERITABLE PARTICIPACIó

aavallvidreravv@yahoo.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu