Vallvidrera al Punt

Els veïns de Vallvidrera estudien fer una consulta per «separar-se» de Barcelona

Imatge de l'última manifestació que van fer els veïns per denunciar la falta de diàleg amb l'Ajuntament. Foto: O.D.
1
L'associació de Veïns de Mont d'Orsà de Vallvidrera juntament amb altres entitats de veïns i comerciants es reuniran la setmana vinent per decidir, entre d'altres qüestions, si fan una consulta per «separar-se» de Barcelona. Des del districte apuntaven que els veïns «estan en el seu dret de fer aquesta consulta».
Pel membre de l'associació de veïns de Mont Orsà Gerard Gual fer la consulta seria una mesura de força, «ja que el districte de Sarrià-Sant Gervasi no escolta les nostres demandes». Gual nomenava un reguitzell de temes pendents de solució. Es preguntava què passarà amb el mercat de Vallvidrera, recordava que un 40% de les voreres del barri segueixen sense asfaltar-se i les línies de telèfon no estan soterrades.
Gual recordava que «a Vallvidrera sempre hi ha hagut un sector que no ha vist clar pertànyer a Barcelona. Però, fins i tot, la gent que arriba nova no entén perquè ens inclouen dins la ciutat si l'Ajuntament no té en compte els nostres problemes». Aquest veí es nega que Vallvidrera sigui «un parc temàtic de Barcelona on hi ha un camp de gespa artificial, però en canvi no hi ha cap lloc tancat on poder fer esport».
«Som conscients que no tenim prou recursos per ser independents, però sí que podríem ser el que és Valldoreix per a Sant Cugat. És a dir, una entitat municipal descentralitzada», explicava Gual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu