I ARA QUÈ?



Desprès de l’èxit de la consulta popular, la majoria de veïnes i veïns que ho vàrem fer, i probablement els que no, ens preguntem... ¿i ara què?  

Per això des de la Comissió organitzadora de la consulta volem inaugurar aquest espai a La Vall de Vidre per informar-vos de les coses que anem fent o que aniran succeint. 

Està clar que la feina que es venia fent abans de la consulta, es continua fent, i la "velocitat" amb què es fan, o millor dit no es fan, les coses des del districte, no ha canviat gaire; és lent, lent; però el gran canvi és que ara saben que des de Vallvidrera, quan estem emprenyats, ho diem, civilitzadament i democràticament, però ho diem, i no quatre arreplegats, no.... un munt de gent, joves, grans, pares, mares, avis i àvies; això sí que no ho sabien, és més, ni s’ho imaginaven!!!
A més la gent que està treballant per millorar el poble, i que fa molts any que hi treballa, ara ho fa amb més il·lusió, sabent que hi ha un recolzament popular, que tot i que no assisteix a les reunions periòdiques que es van fent, sí que vol de forma ferma que no parem de demanar tot allò que creiem que necessita el poble. 

A l’última reunió que es va fer el passat dimecres 14 d’abril, es va acordar treballar en 4 àmbits:

1 . Comissió per preparar una nova organització per a la gestió de Collserola
2. Comissió de Mobilitat i Urbanisme
3. Comissió de Serveis, Educació, Equipaments, Esport
4. Patrimoni natural i arquitectònic 

En aquestes Comissions hi poden participar tots els veïns i veïnes que tinguin propostes per millorar Vallvidrera o Collserola. Ens vàrem repartir els temes per tal d’anar avançant en allò que creiem que no funciona correctament. Qui vulgui participar es pot adreçar a aavvvallvidrera@yahoo.es per demanar que el seu correu sigui inclòs a la Comissió en la qual desitja participar, i se li notificarà el dia i hora de la reunió.

A la tardor hem de tenir redactat un document per presentar-lo a les reunions sobre el Pla de Futur de Barris que decidirà les futures actuacions a fer a Collserola.

¡¡¡¡¡¡  ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ !!!!!!!! 

Comissió de la consulta

1 comentari:

  1. Permeteu-me que posi la banya amb el tema del Tibidabo. Em sembla una aberració no poder accedir fins a la placeta del Temple. Hi ha gent gran i impedida que ho tenen cru. També l´estrenyiment de la carretera amb supressió dels laterals d´aparcament lliure. Inclús en la solució de provisionalitat amb la barrera de blocs absolutament inútil (comm inútils són els que estan portant a terme aquest ridícul esguerro. Ningú no hi pot fer res ? Que treguin d´una vegada tanta pilona, tant les de barrera com les d´abilitar espais d´aparcament. Això no és urbanisme ni és res. Responsables al psiquiàtric !

    ResponElimina

Recordant Espriu

Recordant Espriu