L'alcalde de Barcelona parla amb l'associació

Tenim que donar-vos la bona nova que el nostre Alcalde Sr Hereu ens visità dimarts 15 de Juny ,  .
Va ser una trobada amb el barri i els seus representants  la Associació de Comerciants i  la de Veïns que  varem saber poques hores abans.
El Sr Alcalde va baixar del pedestal a trepitjar la  sorra , la reunió que va durar més de dos hores, anava acompanyat de la regidora Sara Jaurrieta .
Li varem agrair la seva forçada visita desprès de més de cinc instancies demanant-ho aquest últim any i una consulta per l'Independència  que ell va valorar  com molt dolorosa per el seu govern.
L'Alcalde  no entenia  perquè desprès de tants  recursos en inversions al nostres barris els veïns estaven més descontents que mai , la qual cosa li vam raonar que moltes de aquestes inversions o no èrem necessàries o èren a Collserola i de ciutat .
 Un exemple entenedor ells milloren el nostre patrimoni històric la casa del Guarda del Pantà i enderroquen Can Pujades perquè oferia perill i no tenia valor arquitectònic.
Es va fer un repas a algunes de les demandes del pacte per Collserola-Vallvidrera especialment a la seva mobilitat i aparcament i es va comprometre a respectar les prioritats inversores del veïns .
A la reunió l'Alcalde va tenir que treure les castanyes del foc  a la nefasta legislatura de la Regidora Sara Jaurrieta , la Comissionada Maribel Sanchez i d'un gerent desaparegut  Albert Duran.
Totes les aportacions veïnals es resumirien en la necessitat d'un nou model de gestió i participació  per els barris  de la Muntanya. Que aquest tingui la  descentralització i els recursos necessaris per la seva funció , amb mecanismes de control de la gestió.
Perquè el model actual  de Comissionat per Collserola no funciona.
El Pacte per Collserola-Vallvidrera que s'esta treballant amb totes les AV i el Consell de barri , te que esta aprovat pel consell de Districte abans del 31 de Desembre,
aquí es marcaran les línies i les prioritats dels barris que volem i així ho farem saber a tots els partits polítics .
Gracies a tots per ajudar a millorar els nostres barris , sense el vostre recolzament i participació  l'Associació de Veïns no hauria arribat fins aqui i això no hauria esta possible i la vostra veu no seria escoltada
Gestora AV Vallvidrera 1950-2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu