Vallvidrera celebra la dissetena pujada a la Torre de Collserola


www.btvnoticies.cat

Cristina Geraldes / Montse Llorens
Un dels actes més tradicionals de la Festa Major de Vallvidrera és la pujada a la Torre de de Collserola. Amb el pas de les edicions, la cursa s'ha anat fent més popular.
Vallvidrera ha celebrat la seva festa major i no hi ha faltat la tradicional pujada a la Torre de Collserola. La cursa, que s'inicia a la plaça de Vallvidrera, es divideix en dues parts. Així els participants tenen l'oportunitat d'agafar aire abans d'afrontar els 712 esglaons de l'ascensió.

MIREIA
"La fem de fa molts anys, llavors nosaltres amb els crios, l'hem feta... bueno ella va començar a fer-la en cotxet de bebè."

ELISA
"Yo empecé que había muy poca gente pero ahora es que es una barbaridad lo que se junta, de mayores, de todo, de niños."

Hi ha, però, qui desisteix d'acabar, i prefereix pujar en ascensor. No és el cas de l'Elisa que no ha faltat a cap de les 17 edicions i continua pujant les escales als 72 anys.

A l'extrem contrari, els més joves.

ANNA, GINA I MARIA
"Ens hem cansat i pujant les escales ens hem marejat una mica. Bueno, jo mhe marejat i ha vingut la Creu Roja."

Aquesta cursa no puntua en els circuits professionals i tampoc dóna grans premis, però compleix a la perfecció la seva funció, la de fer barri. I com a recompensa la possibilitat d'admirar la ciutat a 560 metres sobre el nivell del mar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu