De nou les absurdes lògiques urbanites s'imposen a la realitat de la muntanya.


www.btvnoticies.cat

Després de la pressió d'algunes protectores d'animals i d'Esquerra Republicana, el Govern ha tirat enrere la proposta d'autoritzar la caça del porc senglar amb arcs i fletxes a Collserola. Tot i així, donada la proliferació d'aquest animal, sí que n'autoritzarà la caça "en viu" amb trampes.
Diverses associacions proteccionistes dels animals com ADDA o Libera! van qualificar la la intenció d’abatre els senglars caçant-los amb arcs i fletxes de sistema “nefast”, “cruel” i “ineficaç”. A més,  van considerar que Catalunya es contradiu en permetre aquesta pràctica i, alhora, haver prohibit les curses de braus.
Els animalistes s’han mostrat “satisfets” amb la decisió del Govern, però subratllen que tot i ser menys cruel continua sent desencertada, ja que consisteix a caçar els senglars amb trampes i aplicar-los una injecció letal. L’associació Libera! ha suggerit que es castrin els animals per controlar-ne la població.
La Generalitat vol reduir la població de senglars a la serra de Collserola, ja que els últims anys han provocat diverses incidències en zones habitades de Barcelona, a les quals els animals acudeixen per obtenir aliments. En aquest sentit, el Govern ha demanat a la ciutadania que hi col·labori i no deixin a la via pública restes de menjar que actuen com a reclam.

4 comentaris:

  1. Aixó de la castració és inoperant, car i absurd. La cacera amb fletxes podia ser una bona idea. El que tots tenim clar a la muntanya és que la població és excessiva i a sobre és una carn excelent que llencen incinerada. doble moral absorda i estaril. Independència ja!!! Jo no visc a Barcelona, soc llebrenc.

    ResponElimina
  2. La idea de la cacera amb arcs i fletxes podia haver estat un eina molt eficaç.

    ResponElimina
  3. NO al maltractament animal. Cal castrar als animals perquè no estiguem sempre amb la mateixa història. Hi ha molt salvatge solt que camina a dues potes.

    NO AL MALTRATO ANIMAL.

    ResponElimina
  4. Ningú defensa el maltracte animal gratuit peró hi ha fets que són simplement naturals. El lleó caça zebres, el llop cervols i nosaltres mengem senglars. Així de senzill. La resta és anar contranatura i capgirar el món. Entenc els vegetarians i aplaudeixo la seva opció peró condemno els que imposen la seva als altres.

    ResponElimina

Recordant Espriu

Recordant Espriu