Abocament prop de l'escola nabí



DESCÀRREGA IRREGULAR D'ALIMENTS A COLLSEROLA

Abocament prop de l'escola de Vallvidrera

Els veïns critiquen que es trigués 5 dies a retirar les deixalles

Dissabte, 18 de juny del 2011

CARLOS MÁRQUEZ DANIEL
BARCELONA

Durant la matinada de dijous a divendres de la setmana passada, un camió va conduir amb sigil fins a la deixalleria

Informació publicada en lapágina 34 de la secció de cv Gran Barcelona de l'edició impresa del dia 18 de juny de 2011 a El Periódico de Catalunya.
VEURE ARXIU (.PDF)








Dimarts, quan els nens van tornar a les aules després d'un pont de tres dies, l'ambient era irrespirable. L'abocament seguia al mateix lloc i aquell dia no es va poder usar el pati que està a escassos cinc metres del vessant on ja ningú s'atrevia a acostar-se sense màscara. La directora del Nabí, Núria Puig, assegura que va trucar al districte de Sarrià-Sant Gervasi i a la Guàrdia Urbana per demanar explicacions. Poques hores després, un equip especialitzat en treballs verticals va pujar a Vallvidrera per encarregar-se de retirar les escombraries. Un portaveu municipal assegura que l'operació de neteja no va poder realitzar-se durant el cap de setmana «a causa de les condicions climatològiques». «Dilluns es va fer un primer intent però es va suspendre per la pluja. El terreny va quedar impracticable en aquest terraplè que té un desnivell de 30 metres», justifica la mateixa font. La directora del centre considera «molt greu» que es trigués cinc dies a actuar. Aporta la mateixa opinió una veïna que va veure con el seu gos apareixia amb un pudent llenguado entre les dents. «Et venien arcades, era fastigós», diu.
La Guàrdia Urbana investiga l'origen de l'abocament. Uns codis de barres a les bosses podrien ajudar a caçar l'insensat que va pensar que Collserola és un abocador públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu