Memòria Oral de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes


Presentació de la Memòria Oral de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes


"Era tal el silenci de Vallvidrera que sabia l'hora que era pel trepig de la gent que baixava del funicular."
El dissabte 8 de setembre, a les 20 h, es presentarà el projecte de la Memòria Oral del barri de Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes al centre cívic Vallvidrera- Vázquez Montalbán, coincidint amb la Festa Major de Vallvidrera.
L'exposició del projecte es mantindrà fins el 16 de setembre i serà una ocasió excel·lent perquè el veïnat pugui contemplar el vídeo amb els relats de sis veïns i veïnes que han estat testimoni de l'evolució i els canvis de la vida quotidiana del barri en els darrers anys.
Amb antelació, del 3 al 7 de setembre, i coincidint amb la Festa Major de la Font del Mont i de Mas Guimbau-Can Castellví, el veïnat d'aquest nucli urbà també podrà visitar l'exposició de la Memòria Oral al centre cívic l'Elèctric.
El projecte de la Memòria oral, que va endegar el Districte amb la col·laboració de la Comissió de la Memòria Oral, mostra la transformació de l'entorn a partir de testimonis i relats en primera persona, experiències narrades amb veu pròpia. Els seus records sobre l'evolució històrica del districte i els seus barris, des del 1900 fins a l'any 2000, permeten reconstruir la transformació urbanística, social i cultural de Sarrià-Sant Gervasi.
Una comissió tècnica integrada per referents de cada territori ha estat l'encarregada de seleccionar quatre testimonis per barri que hagin viscut la major part de la seva vida aquí. El projecte té el suport i l'assessorament delDepartament d'Història Oral de l'Arxiu Històric de la Ciutat –Ca l'Ardiaca.
Presentació del projecte de la Memòria Oral del barri Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Dissabte, 8 de setembre a les 20 h
Lloc: Centre Cívic de Vallvidrera- Vázquez Montalbán.
Exposició del projecte de la Memòria Oral a les Planes
Del 3 al 7 de setembre,
al Centre Cívic L'Elèctric
Exposició el projecte de la Memòria Oral a Vallvidrera
Del 7 al 16 de setembre,
al Centre Cívic Vallvidrera - Vázquez Montalbán.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu