Aquest blog fa 8 anys i es consolida com un referent a la xarxa!

Aquest Juliol el blog del Poble de Vallvidrera fa ja 8 anys.
S'inicià l'any 2006 per a donar a conèixer a través de la xarxa les notícies i fets més importants de Vallvidrera, Collserola i rodalia, impulsat per l'Associació de Veïns Mont d'Orsà de Vallvidrera.

Després de més de 400 entrades el blog registra les següents estadístiques de visita:


Visites al Blog. Els pics més elevats sempre són al setembre (Festa Major), mentre que els mes baixos solen ser juliol i agost (vacances). La mitjana supera les 1400 visites al mes, unes 47 visites al dia. 

Pel que fa a la suma total de visites, arriba a les 64.205 visites, el que el fa un blog consolidat (entre les 1200 i les 1600 visites al mes) que expandeix les notícies del nostre poble no només arreu de Catalunya, sinó també... arreu del món. Atenció:


Gràfic dels països més populars entre els lectors del bloc
De les més de 62.000 visualitzacions del blog, quasi 5000 provenen de connexions des dels Estats Units, més de 1500 des d'Alemanya, més de 1300 de Rússia i més de 1000 de França. Com es pot comprobar, Vallvidrera es coneix fins i tot a Israel!

Esperem seguir donant servei a la xarxa per donar a conèixer el nostre poble, Collserola i les notícies que hi succeeixen.

Moltes gràcies a tots els que visiteu el blog, vosaltres sou els imprescindibles.
I per molts anys més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu