Vil.la Joanna avui en obres, serà el nou museu de la Literatura

La Vil·la Joana, situada dins el Parc Natural de Collserola, es convertirà en la Casa Verdaguer de la Literatura. La masia de Vallvidrera tindrà un espai expositiu per mostrar la relació de la ciutat amb el món de la literatura, a més d'espais per a xerrades o postgraus. El projecte, promogut pel Museu d'Història, forma part de les propostes de la candidatura de Barcelona per convertir-se el 2016, en la Ciutat de la Literatura de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco.noticia de BTV. enllaç




La Barcelona literària, amb un espai dedicat als escriptors que han fet de la ciutat un referent en el món de les lletres, també tindrà un marc expositiu en un museu que es preveu que estigui en ple funcionament en el primer trimestre de 2016.
El director del Museu d’Història de Barcelona, Joan Roca, ha explicat que el nou centre, que es dirà MUBHA – Vil·la Joana, oferirà una àmplia programació de propostes que inclourà des d’activitats per a infants com a visites guiades o casals d’estiu com trobades, seminaris i postgraus organitzats per diferents universitats catalanes.
El pressupost total de remodelació de la Vil·la Joana i la creació de l’espai museístic és de més de cinc milions d’euros.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu