Ha mort Mossèn Pere, rector de les Planes





Mossèn Pere ha mort aquest dimecres, 4 de novembre, al migdia a l'edat de 83 anys. Reconegut per la seva tasca social, cultura i assistencial al barri de les Planes, Mossèn Pere era una persona estimada al barri, i reconegut amb els Premis Ciutat de Sant Cugat l'any 2006, i al 2007 va rebre la Medalla d’Honor de Barcelona.

Reconegut per la seva tasca social, cultural i assistencial al barri, Mossèn Pere Grau i Andreu ha mort aquest dimecres, 4 de novembre, a l'edat de 83 anys

L'enterrament serà el divendres, 6 de novembre, a les 10.30 hores, al santuari de les Planes.

Mossèn Pere Grau i Andreu va néixer a Pacs del Penedès el 14 d’abril de 1932, en el si d’una família pagesa-ramadera. Un cop ordenat sacerdot, al 1963, va ser destinat diferents parròquies d’àrees amb forta problemàtica social, mentre estudiava per a tècnic sanitari en radiologia.

L’any 1967 va ser assignat a la parròquia de la Mare de Déu de la Salut de les Planes, en un moment en que el barri estava mancat dels serveis més elementals, i Mossèn Pere va ser un dels impulsors de diferents iniciatives socials i humanitàries.

D’aquesta manera, va néixer una escola parroquial amb guarderia i aules d’EGB; l’esplai i centre d’acollida Ca l’Avi (el primer centre de la ciutat d’atenció a la gent gran), i el centre juvenil Nostre Club.

Sempre al costat de la gent jove, Pere Grau va iniciar una tuna infantil i més tard, als soterranis de l’escola, va crear una sala de festes per als joves que no podien desplaçar-se a Barcelona o Sant Cugat.
Noticia : TOT Sant Cugat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu