Reglament electoral de la consulta del dia 13 de març

-L'horari de votació serà de 10 hores fins les 15 hores
-Les taules de votació es col·locaran a la plaça de Vallvidrera , tindreu que portar el document DNI o similar -La pregunta de la consulta serà: ¿Creieu que un govern desde la muntanya milloraria la gestió dels recursos i serveis de Collserola?
-Seran electors tots els veïns majors de 16 anys amb DNI . L'adreça del DNI estarà a Collserola o bé també un testimoni que certifiqui la seva residencia . 
-Els no residents podran votar com a no residents al barri i computaran a part dels residents
-La comissió electoral elaborarà un model de paperetes de votació i de vot anticipat. Aquesta comissió certificarà el resultat final de la consulta.
Procediment de vot anticipat . 
Les paperetes de votació es bustiaran per tots els barris i tambe es podran trobar una setmana abans als comerços de Vallvidrera. . A les paperetes es tindrà que marcar la casella de SI o NO aquesta s'introduirà dintre un sobre que a la vegada anirà dintre un altre sobre, en aquest posarem les dades personals : número DNI , carrer de residència i signatura .
Aquestes paperetes es podran deixar a les busties de la Vall de Vidre ,a la Kktua , Centre Cívic, o bé ser entregada per un altre persona el dia de la votació.
La comissió de la consulta ha preparat paral.lelament a la votació cel.lebrarem una festa a les escales de l'església amb diverses actuacions i també una botifarrada popular .
Tot l'acte vol ser una festa de la democràcia i la participació , preparat amb molta il.lusió per els veïns dels nostres barris de Collserola Esteu convidats us esperem a tots

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu