Informació sobre els pisos de la pedrera

INFORMACIÓ RELATIVA A L’ADJUDICACIÓ D’HABITATGES DE L’EDIFICI DE LA PEDRERA DE VALLVIDRERA (C/ REIS CATÒLICS 1-3) . les condicions generals per als destinataris, és que estiguin empadronats a Barcelona un mínim de 5 anys immediatament anteriors a la data de l’inici del procediment d’adjudicació, i que estiguin registrats en el Registre únic de Sol.licitats d’Habitatge amb Protecció Oficial de Barcelona. . el nombre d’habitatges a adjudicar són 26, dels quals 11 estan reservats per als sol.licitats que visquin als barris de Vallvidrera, Tibidabo i Les Planes ( 1 de 2 dormitoris i 10 de 3 dormitoris). L’empadronament al territori només és referida al sol.licitant principal. . les adjudicacions es fan per unitats de convivència, no individual. Unitats de convivència de 2 i de 3 a 6 membres, en funció de si l’habitatge té 2 o 3 dormitoris. . el termini d’inscripció es fixa per al 31 de juliol de 2010, el qual es pot fer de manera presencial a l’Oficina del Districte c/ Canet 24 (o d’un altre Districte de la ciutat), trucant al 010, o bé a : "http://www.bcn.cat/habitatge" . entre altres requisits hi ha el de no ser propietari, tenir un límit màxim d’ingressos, i altres que es poden obtenir en el mateix Registre. . els habitatges tenen entre 69 i 85 m2, i el preu és de 3.000 – 3.400 € m2, en funció de si es vol amb plaça d’aparcament o no. . es preveu que el procés de selecció permeti fer el sorteig d’adjudicataris a finals d’octubre, i la finalització de les obres es preveu per a finals d’any 2010. . els sol.licitants que no obtinguin l’habitatge desitjat, queden automàticament registrats per a altres promocions que en el futur es puguin fer a la ciutat de Barcelona.

2 comentaris:

  1. Si no conto malament el preu dels habitatges va des dels 207.000€ fins als 289.000€...aixo es protecció oficial??? a veure qui es el maco que pot tenir una hipoteca per aquests preus!!! i no parlem de l'entrada que has de donar. La meva parella i jo estem inscrits des de fa mes de 2 anys esperant aixo.Es suposa que la protecció oficial es per als que no ens podem permetre un preu de vivenda normal i creiem que aquests preus son desorbitats. VERGONYÓS!!!

    ResponElimina
  2. Precio de protección oficial? Para quien, desde luego no para mi. Llevamos un año y medio inscritos,y esperando el sorteo, pero visto el precio tan elevado mejor me compro una tienda de campaña y me planto en medio del parc de collserola.Si pudiese pagar este precio ya tendría piso.

    ResponElimina

Recordant Espriu

Recordant Espriu