Entre veïns a BTV


Boníssim programa!!!! De debó no us el perdeu, hi podeu veure els amics de la Mandarina, el Dani, el Vicenç de Folkserola, El Ferran, LaNúria de la Biblio ... No us el perdeu al nostre blog:

SOBRE EL PROGRAMA...

Entre Veïns recull i explica un mosaic de petites històries que cada setmana aniran teixint un retrat de la ciutat.
Una nova manera de fer 'telerrealitat'. Perquè al carrer no només hi ha marginació, conflicte, drogues i violència, i perquè les televisions no van al barri només quan hi ha males noticies. També hi ha convivència, diàleg i civisme.

Sinopsi del capítol:

ENTRE VEÏNS

VALLVIDRERA Vallvidrera era un petit poble rural que es va agregar, primer a Sarrià a principis de segle, i el 1921, a Barcelona. Durant una bona part del s XX hi tenien les seves cases d’estiueig moltes famílies de la burgesia de la ciutat. Amb la millora dels transports i el pas del temps es va posar de moda per anar-hi a viure. Actualment, s’ha convertit en una de les zones més cotitzades de Barcelona. Però encara conserva molts trets de tota la vida que li donen un caràcter únic. Allà hi viu la Núria, que cada dia agafa el funicular que, des del 1906 salva els 158 metres de desnivell que separen la part baixa de la part alta del barri. La Gemma, que regenta una petita botiga de regals i prepara el seu casament tot unificant les seves dues passions: el seu futur marit i els cavalls (esperem que siguin en aquest ordre) El Javier, cuiner de professió i amo d’una granja de cavalls on la Gemma fa les seves pràctiques. El Dani i la Mati una entranyable parella que regenta una botiga de electrodomèstics i fotografia, que també passa les hores de lleure cavalcant, però en aquest cas sobre les seves Harley Davidson. L’Antoni Campanya, fotògraf esportiu i esportista, que ja era esquiador olímpic quan gairebé ningú esquiava. O el Vicenç, autèntica enciclopèdia vivent del barri, que combina l’acordeó i la música folk amb l’aeromodelisme. Tots aquests personatges, i la presència constant d’altres animals com els porc senglars, formen el dia a dia del barri més allunyat de Barcelona.

1 comentari:

  1. M'ha agradat molt l'explicació del Vicenç sobre l'origen del terme Llebrencs.

    ResponElimina

Recordant Espriu

Recordant Espriu