Collserola..... Parc natural ?


Militars del Bruc fan exercicis al parc de Collserola

L'Ajuntament de Barcelona qualifica de "bastant habitual" la presència de soldats armats fent exercicis sota l'autorització del Consorci del Parc de Collserola.
Un practicant de Mountain Bike, a Collserola passant per davant dels militars desplegatsUn practicant de Mountain Bike, a Collserola passant per davant dels militars desplegats MTOURBIKE
Un grup d'una cinquantena de soldats del regiment de muntanya instal·lat a la caserna del Bruc van sorprendre ahir al vespre diversos practicants de mountain bike a la muntanya de Collserola amb un desplegament militar que va inquietar alguns veïns. "A quina pel·lícula sóc? Quina por .....", apuntava aquest dimecres un dels testimonis, que va penjar una fotografia al facebook de Mtourbike denunciant la presència armada. Fonts de l'Ajuntament de Barcelona van qualificar de "bastant habitual" la presència dels soldats del Bruc a la muntanya de Collserola "fent exercicis o marxes, sempre i quan no s'acostin a escoles o nuclis urbans i s'abstinguin de desplegar-se en dies de molta concurrència a la muntanya, com per exemple els dies festius. El Consorci del Parc de Collserola és l'entitat pública que dóna permís als militars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu