L'AAVV informa: La Festa major del 2013

FESTA MAJOR 2012
L’associació de veïns de Vallvidrera agraeix la massiva assistència i participació dels veïns i veïnes als diferents actes que s’han celebrat al llarg de tots aquests dies.

La Junta de l’associació felicita els nombrosos col·laboradors i col·laboradores, antics i nous, joves i vells, que han fet possible que les activitats hagin estat un èxit de participació; així com la Biblioteca Collserola i el Centre Cívic Vallvidrera per les activitats organitzades, els Serveis Personals del Districte de Sarrià-Sant Gervasi per les tasques de coordinació i logística realitzades, i el Cívic Bar pel servei prestat al llarg de tota la festa. A tots i totes gràcies per fer possible un any més la festa major.

L’associació agraeix també la col·laboració de les diverses entitats, Can Caralleu, Condis, Hotel la Florida, la Caixa, Parc de Collserola, Roig Il·luminació scp, Tabasa Tibidabo, Torre de Collserola, que amb les seves aportacions han contribuït a l’èxit de la festa major.

FESTA MAJOR 2013, EL RELLEU?
Tal com ja vam anunciar en diversos moments de la festa major, la nostra entitat, que n’ha dut la batuta durant més de trenta anys, ha decidit no assumir d’ara endavant la responsabilitat de l’organització. La Junta de l’associació, després de valorar la problemàtica a què ha de fer front el nostre barri, prioritza la seva tasca en la dedicació a la feina per al barri al llarg de l’any i informa als veïns i veïnes de Vallvidrera que no es fa responsable de la celebració de la festa major del 2013. 

Per aquest motiu i perquè veu necessària la renovació de persones i estils en l’organització de la festa major, amb persones que puguin dedicar-hi temps i aportin renovació, convoca una reunió amb veïns i veïnes, entitats i col·lectius que han col·laborat en les darreres festes majors, així com amb els responsables municipals, del Centre Cívic, la Biblioteca i el Cívic Bar per crear una comissió que en prengui el relleu i assumeixi l’organització de les festes futures. 

És així que convoquem a tots els veïns i veïnes, col·lectius i entitats que vulguin formar part de la comissió de festes que ha d’organitzar la festa major del 2013
el dimecres dia 10 d’octubre, a les 19 h
al Centre Cívic Vallvidrera, sala número 3.

Us hi esperem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu