Problemes de mobilitat

El tancament per part del Districte del carrer Vidal i  Quadras provoca cues de trànsit diàries a la carretera de Vallvidrera. Això passa dies abans que es convoqui  al Consell de Barri la Comissió de Mobilitat , un mal començament.


En la reunió  del dia 19 de febrer de la comissió de mobilitat del Consell de Barri les associacions de veïns de Collserola hem consensuat un document per la reobertura del carrer Vidal i Quadras, fins que es resolgui el problema de la  mobilitat sobre tot a les hores de l'escoles a tot l'entorn de la carretera de Vallvidrera a Sarria i la  Plaça Borràs. 

7 comentaris:

  1. Caldria que el Districte ens justifiqués el perquè del tancament al trànsit del Carrer Vidal i Quadras sense haver fet un estudi previ de les repercusions que està causant

    ResponElimina
  2. EL carrer Vidal Quadras és, com diu el nom un carrer, no un passatge particular com a quedat ara. Per què l'ha privatitzat el districte? A qui volen afavorir? Els veïns de Vallvidrera no tenim perquè suportar tot el trànsit de les comarques veïnes i, a més, que se'ns compliqui més el trànsit amb embussos totalment evitables. Que es reobri el carre Vidal Quadras, si cal amb noves voreres i amb "turonets" o "esquenes d'ase" que impedeixin que els cotxes vagin ràpid. Però que torni a ser el que és: un carrer!

    Un veí/na afectat/da

    -No oblidem que Collserola és Parc Natural i no és mereix tants cotxes fent cua i contaminant!

    ResponElimina
  3. Qui dies passa anys empeny , l'Ajuntament calladet , esperant que els veïns es cansin i busquin sortides alternatives , i els del Vallés agafin el Túnel de peatge que ara es privat .
    Ostres !!!! potser era aixo. Com es diu aixo d'empresa privada i politic o politica???

    ResponElimina
  4. Per desgràcia estem davant d'una fragant situació de caciquisme. Per a qui no s'ho cregui aquí teniu la descripció de cacic al diccionari de la RAE. "cacic: Persona que en un poble o comarca exerceix excessiva influència en assumptes polítics." aquesta és una de les opcions i la que més s'acosta al que està passant en aquest assumpte.
    Encara no hem rebut cap resposta de les queixes expressades tant al telèfon del civisme com el cap de mobilitat. Sembla que l'assumpte ve directament de l'Ajuntament de Barcelona sense haver passat pel de Sarrià.
    Esperem que se solucioni ràpidament i deixar de passar cada matí més del doble del temps en baixar la carretera amb la despesa, a més del temps, de més gasolina i crear més pol · lució.
    El que els veïns de Vallvidrera siguem els més desatesos d'aquesta ciutat ja és greu, però que a més se'ns castigui en situacions totalment desafortunades, l'agreuja més.
    Cal anar a les televisions, ràdios, diaris i fer més soroll perquè els polítics que ens governen pensin en el bé comú i no en el particular?
    Joan-Lluís Arruga

    ResponElimina
  5. Com és possible que la família Vidal Quadres tingui tant poder per fer tancar un carrer? Em sembla increïble que per que una família li molesti que al seu carrer passin cotxes en una hora punta(estem parlant de l'hora d'entrada a les escoles) es decideixi tancar el carrer y provocant que moltíssimes persones es vegin afectades, a més a més de la quantitat de contaminació que s'està creant. És increïble que un trajecte de 15-20 min s'ha tornat en un d' 1h. No hi ha dret!! O ens unim tots i intentem fer veure que aquest canvi es inviable o això seguirà així per sempre, crec que no ens em de conformar i adaptar aquesta situació tant injusta.

    ResponElimina
  6. En aquest carrer viu familia catalaneta convergent i poderosa que NO es els Vidal Quadres

    ResponElimina
  7. Dimarts 26/3 LV va publicar carta de queixa Animo a editors i lectors de la Vall de Vidre a fer el mateix

    ResponElimina

Recordant Espriu

Recordant Espriu