PRESENTACIÓ DELS PROTOCOLS D'EMERGÈNCIA I PLANS D'AUTOPROTECCIÓ DEL BARRIS DE LA MUNTANYA






Els protocols d’emergència dels nuclis de Vallvidrera, la Font del Mont, Can Caralleu i Peu del Funicular van ser aprovats el 6 de juliol de 2014, per la Comissió Municipal de Protecció Civil, i incorporats als plans d’emergència municipals. Els plans d’autoprotecció de Mas Guimbau-Can Castellví de les Planes, Can Rectoret i Mas Sauró van ser aprovat i homologats per la Comissió de Protecció Civil de Catalunya, el passat 6 de juliol, i incorporats al registre corresponent de la Generalitat.






Un cop finalitzats els processos tècnics i administratius, ha arribat el moment de donar a conèixer als vostres veïns l’existència i funcionament d’aquests documents, així com consells d’actuació en cas de nevades, ventades i incendis forestals. A tal efecte el Districte ha editat una sèrie de fulletons amb consells d’autoprotecció i actuació en cas d’emergència, que properament seran distribuïts directament al domicili dels vostres veïns, a equipaments i a les associacions de veïns, i s’han programat dues sessions informatives, diferenciades, obertes al veïnat:

·         Presentació dels Protocols d'emergència de Vallvidrera, la Font del Mont, Can Caralleu Peu del Funicular. Dia19 de novembre (dijous) de 18:30h a 20:00h, al C. Cívic Vallvidrera-Vázquez Montalbán (c. Reis Catòlics, 16-34).

·         Presentació dels Plans d’autoprotecció de Mas Guimbau-Can Castellví de les Planes, Mas Sauró i Can Rectoret. Dia 1 de desembre (dimarts) de 18:30h a 20:00h, al C. Cívic L’Elèctric (Ctra. de Vallvidrera a St. Cugat, Km. 6,8).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu