temps de consultes

 Certament sembla que no tot es pot arreglar amb els calers. L'ajuntament ha organitzat una consulta sobre el futur de la Diagonal  , ha costat més de 2 000 000 d'Euros . Ha votat només    12'17 %  del cens i el   79'84% ha votat per l'opció C clarament la que no volien que sortís ( no van dissimular massa la veritat). Volem felicitar de tot cor l'ajuntament ja que qualsevol procés participatiu que promogui que la gent digui la seva és un motiu de satisfacció. Esperem que no sigui l'última tot i que desitgem que siguin un xic més austeres i no presuposin que som tant fàcilment manipulables.  

  A Vallvidrera també   vam fer una consulta,  ésclar que no era oficial i no va costar tant (de fet gràcies a les samarretes i les butifarres fins i tot vam fer una mica de caixa), no va durar tant ( només un matí) , ni teniem massa publicitat peró va participar més d'un 40% del cens i el 98'3 % van votar que si per la independència. Va ser una festa i va enfortir el sentiment de pertinença dels veïns. La consulta donava resposta a un neguit dels veïns i no una necessitat dels organitzadors.
   
Volem donar ànims als amics de l'Ajuntament i esperem que en prenguin bona nota. Visca les consultes, surti el que surti!!!!



1 comentari:

  1. També en sembla bé que per una vegada l´Ajuntament hagi fet aquesta consulta. Per això es fan les consultes. No és tracta de guanyar o perdre sino de conèixer l´opinió dels ciutadans. Perque enm la reforma que s´està fent del Tibidabo no s´ha fet cap consulta ni a nivell més local, ni es fa cap cas de les reclamacions i el malestar de tanta gent ?. Els responsables del projecte, s´haurien de tancar al frenopàtic !!!

    ResponElimina

Recordant Espriu

Recordant Espriu