Multa per la mani dels comerciants.

 

Multa a un botiguer per una protesta a Vallvidrera



Daniel de Simón, president de l'associació de comerciants de Vallvidrera, va rebre fa pocs dies una multa que el va deixar tan petrificat com cabrejat. Els Mossos l'acusen d'organitzar una manifestació il·legal -una protesta per cridar l'atenció sobre l'escassetat d'aparcament que hi ha al barri- i li imposen una sanció de 1.000 euros per tallar el trànsit sense autorització.
  De Simón assegura que va presentar la sol·licitud de manifestació set dies abans d'aquell fred matí del 15 de novembre en què mig centenar de veïns van ocupar el carrer, i explica que la va tramitar per la via «extraordinària i urgent», que no necessita 10 dies d'antelació per a la seva aprovació. Cinc minuts abans de començar, diverses patrulles es van presentar a la plaça de Vallvidrera. Aquest jove comerciant va pactar amb la policia que tallarien el trànsit 10 minuts i tots van donar per bo aquest acord. Ara resulta que ha de pagar 100 euros per cada minut de manifestació.


Informació publicada en la página 41 de la secció de cv Gran Barcelona de l'edició impresa del dia 04 de desembre de 2010 al Periodico de Catalunya.

1 comentari:

  1. Jo era allà. I vaig veure com li deien al noi de les motos, el dels electrodomèstics que no podia taller el carrer, Ell va fer cas omís i van tallar el carrer. A la hora de entrada de les escoles. Trobo molt bé mobilitzar-nos contra Barcelona, però no per això permetre que es faci el que han fet els controladors aèris esa dir fotre a tothom per una revindicació própia "volem aparcaments pels nostres clients"

    ResponElimina

Recordant Espriu

Recordant Espriu