Seguim, seguirem: Avui dimecres nova jornada de mobilitzacions a les 19h a FGC Sarrià. Vine!

Durant 14 jornades de mobilització, entre desembre i març, milers de persones, veïnes de Barcelona ciutat i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona han protestat davant l'enèssim increment del preu del transport públic, molt per sobre del de l'IPC.
Aquestes protestes han estat convocades per la Plataforma STOP PUJADES, amb el suport de més de 100 entitats socials, culturals i sindicals del país.
Dijous 13 de març, el Ple del Parlament -en el marc de la Moció sobre l’increment de les tarifes del transport metropolità i el finançament del transport públic- va votar, per unanimitat, reconsiderar a la baixa les tarifes 2014 del transport públic.
Aquesta petició es suma a les mocions fetes per l'Ajuntament de Barcelona, pel Ple del Consell de l'AMB i per les d'una trentena de municipis més, demanant la retirada de les tarifes 2014. A més a més, 106 càrrecs electes han firmat una declaració en el mateix sentit.
El pronunciament de tots els estaments institucionals en una sola direcció i l'actual conjuntura econòmica per a moltes famílies sol·licita gestos polítics urgents i de responsabilitat. 
La Plataforma STOP PUJADES seguirà manifestant-se a carrers i estacions, mentre no es produeixi una resposta política i real a una reivindicació que uneix milers d'usuaris i usuàries del transport públic des de fa 80 dies.

STOP PUJADES DEL TRANSPORT PÚBLIC!
PER UN SERVEI PÚBLIC DE TRANSPORT AL SERVEI DE LA CIUTADANIA!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu