Els pastorets de Vallvidrera

Com cada any, els Pastorets de Vallvidrera estan treballant fort en una nova adaptació de la coneguda obra de Folch i Torres amb la intenció de presentar-la al barri, a la gent de la muntanya i a tots els amics i amigues, un cop més a finals d’any.

En la línia de reforçar el gran treball fet i consolidat fins ara, l’Equip Artístic està creant noves escenes i nous personatges que ens ajudaran a enriquir encara més l’obra que presentem. També, com cada any, nous veïns i veïnes i amics i amigues s’afegeixen al projecte ajudant-nos a ampliar la participació en el nostre projecte, la qual cosa ens esperona a seguir treballant ja que fets com aquest ens demostren que anem pel bon camí que ens vam marcar ara fa 9 anys quan preteníem que els Pastorets de Vallvidrera fos un projecte viu i participatiu que aglutinés a gent ben diversa.

Us presentarem un acte de caire familiar on hi tenen cabuda totes les edats, ja que els grans hi veurem una versió d’un espectacle molt tradicional a Catalunya i els joves hi trobaran un espectacle modern i actual.

El calendari del 2010 ens condiciona les dates de les representacions i comuniquem que enguany tot anirà més d’hora, ja que la data del dia de Nadal ens fa avançar els dies. De tota manera, apuntar que hi haurà una diferència respecte dels altres anys, en tant que s’han potenciat les representacions en caps de setmana evitant així les funcions entre setmana ja que coincidirien en època totalment lectiva.

Us animem, doncs, a venir-nos a veure una vegada més i a gaudir encara més d’un nou espectacle, que comptarà com sempre amb música i veu en directe, segell que en definitiva ens defineix.


DATES DE REPRESENTACIONS

Dissabte, dia 11 de desembre                 1a funció, a les 17,30 hores
                                                        2a funció, a les 20,30 hores
Diumenge, dia 12 de desembre               3a funció, a les 17,30 hores
Divendres, dia 17 de desembre               4a funció, a les 20,30 hores
Dissabte, dia 18 de desembre                 5a funció, a les 17,30 hores
                                                        6a funció, a les 20,30 hores
Diumenge dia 19 de desembre                7a funció, a les 17,30 hores


VENDA D’ENTRADES

Les entrades es posaran a la venda al Centre Cívic de Vallvidrera. Us recordem que NO ES FA RESERVA D’ENTRADES. Els socs de l’Associació de Veïns Mont d’Orsà de Vallvidrera, l’Associació de veïns de la Font del Mont i d’Els Pirates Teatre disposen de preus amb descompte.

Dies de venda

Dissabtes, dies 13, 20 i 27 de novembre i 4 de desembre, de 18 a 20 hores
Diumenges, dies 14, 21 i 28 de novembre i 5 de desembre, d’11 a 13 hores

Preus de les entrades

De 0 a 3 anys                                      entrada gratuïta
De 4 a 10 anys                           3€
Socis i majors de 65 anys             6€
Entrada general                          10€
Els Pastorets de Vallvidrera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu