Tots a la plaça de Catalunya!!!!

La Favb crida a recolzar l'acampada de plaça Catalunya

Des de la FAVB (Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona) fem una crida a la ciutadania de Barcelona a sumar-se a l'acampada que es realitza a la plaça de Catalunya.
Des del moviment veïnal portem anys denunciant l'absència de participació real, el dèficit de transparència en la gestió pública i la submissió de les decisions polítiques als interessos econòmics.
Per aquest motiu, quan en una situació de crisi tan greu com la que travessem, una part de la ciutadania decideix fer el pas d'expressar la seva indignació, no podem fer altra cosa que recolzar-la.
Exigim al govern municipal que respecti el dret de reunió i manifestació d'aquelles persones que hem decidit participar d'una altra manera en aquesta campanya electoral, expressant de forma ben clara que no volem ser considerades com a mercaderia.
Animem la ciutadania de Barcelona a participar de forma constructiva en els debats i accions que hi tenen lloc, perquè pensem que la democràcia real no és cap utopia, sinó un desig compartit que construirem col·lectivament.
Barcelona, 18 de maig de 2011


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Recordant Espriu

Recordant Espriu