Agenda d'activitats del Centre Civic Vallvidrera

Aquest divendres...
Espectacle d'Animació infantil: TOTS A BALLAR (18h)





3 comentaris:

  1. no m'agrada el bloc en blanc,es molt mediocre i tipic de la gent que comença,que heu fet???el verd era característic,com els colors de la serra de Collserola........no sòc la única persona que ho pensa,torneu al verd siusplauuuuuuuu!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, sóc en bona mesura responsable dels canvis estètics al bloc i em toca defensar que el blanc, de per si, facilita la llegibilitat dels escrits en negre ("negro sobre blanco"). El color de fons antic era un verdós/gris que va desapareixer mantenint-se el verd característic a la columna de la dreta. Sobre la resta de les teves opinions ("mediocre""gent que comença") anònim, no puc obviament entrar. Cordialment. ferran

      Elimina
  2. Com a fundador i responsable del bloc agraeixo sincerament les opinions de tot tipus que pengeu. Dit aixó sembla que els canvis i millores agraden molt. Pels que mantenim aquest humil espai és una ajuda valuosisima que vull agrair publicament a en Ferran Caymel del Centre Cívic que ens està donant moltes nocions i idees noves per enriquir aquest espai, ajuda que d'altrabanda ens feia bona falta i ens satisfà molt. També vull agrair a tots i totes el que consulteu el blog que dia rera dia en sou més. Us animo a que ens feu arribar idees i propostes per seguir-lo millorant.
    Moltes Gràcies

    Damià

    ResponElimina

Recordant Espriu

Recordant Espriu