L'alcalde de Barcelona vol parlar amb els veïns del poble de vallvidrera


www.btvnoticies.cat

870 gràcies!!!

La consulta a l'Avui

BARCELONA

Vallvidrera diu sí a la independència

| La consulta popular mostra el descontent dels veïns amb l'abandonament i la gestió de l'Ajuntament a Collserola | El districte defensa que enguany hi invertirà 6 milions
Virgínia Mascaró
Una família de Vallvidrera votant ahir a les meses que es van habilitar per fer el referèndum veïnal sobre la gestió de l'Ajuntament Una família de Vallvidrera votant ahir a les meses que es van habilitar per fer el referèndum veïnal sobre la gestió de l'Ajuntament
JORDI SOTERAS
Els veïns de Vallvidrera no només es reivindiquen com a poble, sinó que van votar a favor de la independència de Barcelona en la consulta popular que van celebrar ahir al matí. Van votar pel sí un 98,5% dels participants (864 veïns sobre un cens de 2.500), perquè se senten maltractats per l'Ajuntament de Barcelona, i com a ciutadans de segona. La participació del 38,5% del cens denota el grau d'indignació, ja que el referèndum veïnal no tindrà cap conseqüència administrativa i ha estat qüestionat i minimitzat pel consistori.
Els motius que han dut els veïns a mostrar el seu descontentament amb l'Ajuntament de Barcelona són múltiples: "Tenim un 40% dels carrers sense asfaltar -en 3 anys s'han asfaltat només 25 m2 de carrers, una manca crònica d'aparcament que està acabant amb els comerços del centre urbà, tot i tenir molta població que viu de forma dispersa i depèn del cotxe per desplaçar-se", explica Salvador Ferran, membre de l'Associació de Veïns Mont d'Orsa de Vallvidrera, que ha impulsat la consulta.
La regidora del districte de Sarrià - San Gervasi, Sara Jaurrieta, que ahir va declinar valorar el resultat, defensa que l'Ajuntament ha fet inversions milionàries al barri durant els últims tres anys. Només al nucli de Vallvidrera aquest any s'hi invertiran 6 milions d'euros, la majoria dels quals es destinaran a fer la nova guarderia i la construcció d'habitatge públic en una zona requalificada anomenada la Pedrera. Una part de les millores que s'han fet els últims anys a Vallvidrera són equipaments de ciutat, però no són els que realment necessiten els veïns, es queixen. "Es va posar gespa artificial al camp de futbol, quan no tenim cap equip i es una instal·lació que només fan servir grups que vénen de fora. En canvi, no tenim ni una cistella de bàsquet en tot el nucli urbà perquè puguin jugar-hi els infants i joves", lamenta Ferran.
Un grup de veïnes que feien cua per votar asseguraven que "volem tornar a tenir ajuntament, a Vallvidrera". Mercè Bosch, de 61 anys, encara recorda l'últim alcalde de barri que feia l'administració més propera: "El doctor Josep Baixeries Rei va fer molt pel municipi a finals dels anys 50 i primers dels 60".
No sols la gent gran està descontenta perquè no els posen escales mecàniques, com a altres barris de la ciutat, sinó que els joves també protesten. "Nosaltres volem el servei del Nitbus per baixar a Barcelona, però no ens el posen, i també som i estem empadronats a Barcelona! En canvi, Sant Cugat té un bus nocturn que puja per l'Arrabassada i no pertany a Barcelona", es queixa Cesc Morell.
Els veïns lamenten que fa anys que demanen reunir-se amb l'alcalde Jordi Hereu, per fer-li arribar el malestar veïnal, i que mai els ha volgut rebre. "Què farem, ara, després del resultat? Suposo que sol·licitar que es convoqui un consell de barri o una audiència pública i, sobretot, entrevistar-nos amb la regidora", preveu Gual. La llista de queixes continua: la urbanització del Tibidabo, el tancament del mercat, la falta de llum, l'absència de pisos de protecció...

La consulta al Punt

Un de cada tres veïns de Vallvidrera està d'acord amb la segregació de Barcelona

Un 98,05% dels votants, 854 d'un cens aproximat de 2.000 persones, reclamen un govern propi «per gestionar millor»

Joves de Vallvidrera venent ahir les samarretes reivindicatives. Foto: O.D.
El 38,75% del cens electoral del barri barceloní de Vallvidrera, inclosos els joves de 16 anys, van participar ahir en la consulta popular que la gestora ciutadana que integren l'Associació de Veïns Mont d'Orsà i els comerciants de la zona havien organitzat per saber l'opinió dels ciutadans sobre una eventual segregació de Barcelona. En total, hi van votar a favor el 98,05% dels ciutadans que es van desplaçar fins a la plaça de Vallvidrera per exercir el seu dret de vot. L'associació veïnal es mostrava «exultant» al final del recompte perquè, segons aquesta, «evidencia el problema que l'Ajuntament vol amagar». La jornada festiva també va servir per recordar la història del nucli i per vendre prop de 300 samarretes blanques amb el lema «Som un poble».
Cartells penjats pel carrer on es podia llegir el lema «Prou prepotència municipal»; butlletes repartides pel barri en què es denunciava «l'abandonament» del barri annexionat a Barcelona el 1921; la indignació d'alguns veïns pel fet que ahir encara no tinguessin telèfon a causa dels efectes de la nevada; i, fins i tot, algunes petites acumulacions de neu encara sense desfer amb pintades demanant el «sí» per la consulta van ser l'ambient i el brou de cultiu que va aconseguir mobilitzar gairebé el 70% dels veïns que fa tres anys van anar a votar a les eleccions municipals. La pregunta no era «Està d'acord amb la independència municipal de Vallvidrera respecte a Barcelona?» que havien previst inicialment, sinó una altra de menys directa que a darrera hora i amb voluntat d'aglutinar tots els sectors –alguns dels quals havien qualificat d'irreal la pregunta– van escollir: «Creieu que un govern des de la muntanya milloraria la gestió i serveis de Collserola?». Tot i l'eufemisme, la gent que ahir es va desplaçar fins a les tres taules que hi havia preparades a la plaça de Vallvidrera anaven a votar amb el convenciment que cal una nova forma de governar la muntanya de Barcelona. «Alguna cosa ha de canviar perquè el poble se sent enganyat i abandonat des de fa molts anys», explicava Francesc Comulada, portaveu de l'associació veïnal.
La desafecció dels veïns per l'Ajuntament barceloní arriba després de veure que «en els darrers 3 anys Barcelona només ha asfaltat 25 metres de carrers, tot i que el 40% dels carrers del barri encara estan pendents d'asfaltar» o bé que «es fan inversions com la gespa artificial del camp de futbol quan, el que el veïnat necessita és un pavelló poliesportiu, a cel cobert, o es fa una llar d'infants encarada al nord que convergeix l'espai en un espai de gel perpetu», segons Comulada. «El que passa és que es fan inversions pensant en la gent que puja de Barcelona i no pas en la gent d'aquí, que no se l'escolta», concloïa Comulada. Per això ahir els veïns convocants van celebrar com una victòria la reacció dels ciutadans i van anunciar que la setmana que ve entregaran els resultats de la consulta a la responsable municipal del districte, Sara Jaurrieta, «perquè en tregui conclusions». El darrer ple del districte, celebrat la setmana passada, va aprovar una moció presentada per CiU i el PP, que va intentar aplacar els ànims veïnals amb la promesa de crear una comissió que estudiï abans del 31 de desembre els equipaments de la zona. El «pacte de Vallvidrera» que reclamen els veïns té com a objectiu prioritzar les actuacions d'un barri barceloní que se sent una administració llunyana a la seu del seu districte.
Ahir, un colla de joves adolescents, que celebraven la possibilitat d'implicar-se en la vida associativa, venien samarretes blanques de màniga curta als votants que anaven passant per les tres taules. Malgrat el fred i la poca idoneïtat de la samarreta amb el temps que feia, els joves en van aconseguir vendre prop de 300. La samarreta, de color blanc, portava al darrere l'escut de Vallvidrera de quan el terme municipal era independent de Barcelona –el mateix que es podia veure difuminat darrere de la pregunta de la consulta– amb les dates 1890-2010 i amb el lema «Som un poble». Els veïns del barri barceloní de Vallvidrera van fer ahir «un toc d'atenció» al districte però no només els residents. Segons va explicar la comissió gestora, 55 barcelonins no residents al barri també van voler votar per mostrar la seva solidaritat.

Sense aparcament

Les tres taules que ahir, de les deu del matí a les tres de la tarda, recollien els vots es van instal·lar en l'únic espai possible que hi havia a la plaça de Vallvidrera: a les dues places d'estacionament de vehicles, un dels quals per a persones amb mobilitat reduïda. Per accedir a les taules, calia anar amb compte amb la circulació de vehicles que pujaven i baixaven buscant algun lloc per aparcar, la munió de ciclistes de muntanya que aprofitaven el dia i els veïns que transitaven esquivant els obstacles i superant el pendent de la zona. Segons explicava Comulada, «el primer que reclama el veïnat és que se solucioni el problema de mobilitat i després es parli dels equipaments». De fet, això i el fet que hi hagi només el 60% dels carrers asfaltats, és el que més crispa els veïns i el que va provocar, el desembre, la manifestació i, ahir, la consulta popular. A mitjan setmana que ve, els veïns es reuniran amb el govern del districte per parlar del problema de l'aparcament, un problema que arrosseguen des del 2002 però aprofitaran per parlar de l'estat dels carrers. L'efecte de la nevada també va contribuir en la jornada d'ahir. Els baixos dels vehicles de la zona estaven plens de fang i hi havia moltes sabates brutes.
Joves de Vallvidrera venent ahir les samarretes reivindicatives.  Foto:O.D

 

La consulta a la Vanguardia

Más de 800 personas participan en la consulta popular de Vallvidrera para 'independizarse' de Barcelona

La organización afirma estar "desbordada" ante el apoyo recibido en la votación, cercano al 39 por ciento
  Barcelona | 13/03/2010|  
Un total de 864 personas (alrededor del 39% de participación) han acudido esta mañana a las urnas en Vallvidrera para dar su opinión en la consulta popular simbólica sobre la posibilidad de independizarse de Barcelona. Francesc Comulada, portavoz de la asociación de vecinos Mont d"Orsà, que impulsa el referéndum junto a la asociación de comerciantes de Vallvidrera, ha asegurado que los organizadores estan "desbordados" ante el apoyo recibido. 
 

Los vecinos de Vallvidrera protestan porque el Ayuntamiento barcelonés no atiende a sus quejas. Es por eso que los aproximadamente 2.222 habitantes de la zona mayores de 16 años (de un total de 4.500 personas censadas) estaban llamados a responder la pregunta: "¿Cree usted que un gobierno de la montaña mejoraría la gestión y servicios de Collserola?"

El 98,5 por ciento de los votantes (851 personas) han votado a favor de la iniciariva con solo 10 papeletas en contra y 3 nulos. "En Vallvidrera pasa algo. No se moviliza tanta gente si no pasa nada. El Ayuntamiento tiene que reaccionar", ha afirmado Comulada.

Los organizadores afirman que, con los resultados en la mano, esperan que sea la concejal del distrito de Sarrià-Sant Gervasi, Sara Jaurrieta, la que "mueva ficha" en la próxima reunión con los vecinos. Si no encuentran respuesta a sus peticiones, no descartan nuevas movilizaciones.

Muchos habitantes del lugar se quejan de "prepotencia municipal", Se quejan de que hay un 40% de calles sin asfaltar, de que falta aparcamiento, de que no hay un polideportivo cubierto pese a tener temperaturas inferiores al resto de la ciudad, de la reforma de la carretera de Vallvidrera al Tibidabo, y de que cuando cierra el funicular, no hay transporte público nocturno.

Desde la nevada del lunes pasado, el funicular está fuera de servicio y estará así dos semanas más. También lamentan la demolición hace casi un año de la masía de Can Pujades, que hubieran querido ver reconvertida en equipamiento, como les dolió en su día el cierre del mercado municipal, en el que, a decir verdad, sobrevivían escasas paradas.

La consulta al periodico

Un total de 864 veïns de Vallvidrera i els barris de Collserola (98,5% dels vots) ja votat a favor d'independitzar-se de Barcelona, en una consulta popular en què s'ha preguntat si un govern "des de la muntanya" milloraria els serveis i la gestió que reben aquests ciutadans. La consulta, celebrada de 10h a 15h, ha registrat una majoria del 'sí', davant els 10 vots negatius (1,16%) i tres en blanc (0,35%). El portaveu de l'associació Mont d'Orsà de Vallvidrera, Francesc Comulada, ha explicat que la participació ha estat del 38,65% del cens veïnal i suposa el 70% de les persones que van votar en les últimes eleccions municipals. Comulada ha assegurat que els resultats expressen "el gran malestar" dels veïns per l'estat del barri i ha celebrat que la participació hagi estat alta, tenint en compte que la consulta no s'ha fet en horari electoral. Podien exercir el vot tots els residents majors de 16 anys del Tibidabo, Mas Auró, El Rectoret, Can Castellví, Les Planes, Peu del Funicular i Mas Guimbau.

Un veí pinta, ahir, a la plaça de Vallvidrera, un ‘sí’ en un munt de neu que encara resisteix des de dilluns. Foto: josep garcía
Un veí pinta, ahir, a la plaça de Vallvidrera, un ‘sí’ en un munt de neu que encara resisteix des de dilluns. Foto: josep garcía
CARLOS MÁRQUEZ DANIEL
BARCELONA
Vallvidrera va trencar ahir el vell proverbi democràtic de votar un dia i callar quatre anys amb la celebració d’un referèndum sobre l’administració pública del barri. «¿Creus que un govern des de la muntanya milloraria la gestió i els serveis de Collserola?», havien de respondre els prop de 2.200 residents més grans de 16 anys. A les tres de la tarda, hora del tancament electoral, havien votat 864 persones, 851 de les quals (el 98,5%) van donar un convençut al ferm toc d’atenció a l’ajuntament.
«Ha sigut un èxit, el barri ha demostrat que els polítics del districte de Sarrià-Sant Gervasi s’equivoquen amb la seva actitud prepotent i que ja és hora de deixar de prendre decisions des d’un despatx», comentava Francesc Comulada, membre de l’associació de veïns Mont d’Orsà, convocant d’aquesta consulta que ha tingut molt present mantenir-se ben allunyada de qualsevol contacte polític. La satisfacció estava més que justificada: hi va participar un 38,75% del cens i els sufragis recollits són el 70% del total de vots (1002) emesos en les eleccions municipals de fa tres anys.

FESTA I MALESTAR / Música en directe i una botifarrada es van encarregar de camuflar el malestar dels veïns. Un carrer sense asfaltar, una electricitat que no arriba, una vorera que no hi és, un semàfor inútil, unes màquines llevaneu que semblen joguines... Ningú venia sense la seva anècdota o desgràcia particular, i tots coincidien a reclamar un districte propi per al barri. «No discutim que s’hi estigui invertint molt. El problema és que ho destinen a coses que no són necessàries i s’obliden de les que són imprescindibles des de fa anys», va comentar Comulada.
Cap a la una del migdia es va acostar a votar l’advocat i periodista Javier Nart, que va fer gala de les seves habituals paraules sense eufemismes: «Estem fins als collons de l’ajuntament de Sarrià, patim una degradació urbanística tremenda i ara ha arribat l’hora de crear un districte propi». «No es pot dirigir un barri sense consultar la gent», va afegir. El conegut escriptor i habitual tertulià de tele i ràdio va aclarir que el fet d’ignorar Vallvidrera «no és una cosa d’ara» i va animar l’ajuntament a adonar-se «una vegada per totes» que la muntanya «és diferent i que requereix una gestió diferent».

JOVES AMB HUMOR / L’associació de joves de Vallvidrera va posar el sentit de l’humor en el referèndum. Erik, Cesc, Lucas, Ferran i molts altres nois d’uns 17 anys venien samarretes i feien de comentaristes de l’absurd. «Volem un aeroport i un port esportiu al pantà. ¡Ah! I és indignant que no tinguem un volcà», indicava Francesc, entre les rialles de la resta. Moltes nits, explicaven, han de pujar caminant des de Sarrià perquè el funicular tanca de matinada i deixa la muntanya aïllada, ja que cap bus de TMB connecta amb la gran ciutat, ni de dia ni de nit.
Raimon i Rocío van anar corrents a votar quan van saber que es feia la consulta. Viuen a les Planes, un barri partit entre Barcelona i Sant Cugat. «Ens encantaria estar a la part de Sant Cugat, on paguen menys IBI, tenen gas i millors serveis. Això sí, si em deixes escollir, em quedo amb la independència».
Veure video

Resultats de la consulta


Dissabte, 13 de març de 2010
Les meses han esta situades a la Pça de Vallvidrera i l’horari de votació ha sigut des de les  deu del matí a les quatre de la tarda.
Sense disposar del cens oficial, s’ha considerat població amb dret a vot:
·       Tots els veïns de Vallvidrera, Les Planes, Peu del Funicular, Mas Sauró, Rectoret, Cim del Tibidabo, Can Castellví, Mas Gimbau (residents de la muntanya).
·       Majors de 16 anys.
·       Han votat no residents de la muntanya, que s’han adherit a al consulta.
Del total de vots (864) emesos hi ha 98’5% de SI, 1’16% de NO i 0’35% de vots en blanc.

El percentatge del residents ha estat del 93’75% i del no residents 6’25%.
En comparació de la participació de les últimes Eleccions Municipals del 2007 , que va ser d’un 56’6% dels residents a Vallvidrera  i les Planes,  a la consulta popular per la Indepèndencia de Vallvidrera, la participació ha sigut d’un 38’75% dels residents .

La consulta al 3cat24.cat

La consulta a Btv

Vallvidrera celebra una consulta per separar-se de Barcelona

Actualitzat el 13.03.2010 a les 10:00
Marc Bermejo
L'Associació Mont d'Orsà de veïns de Vallvidrera ha organitzat una consulta popular sobre la independència del barri. El moviment veïnal està desconent amb l'Ajuntament perquè assegura que el consitori no atén els seus problemes.
Els veïns critiquen la gestió que es fa dels barris de muntanya de la ciutat i reclamen millores, sobretot en aparcament i pavimentació de carrers. Fa anys que es queixen d’una manca d’inversions públiques i d’un diàleg inexistent amb l’Ajuntament. Al desembre ja van fer una manifestació per denunciar el que ells consideren prepotència municipal. El descontent veïnal va prendre força després de l’enderroc de la masia municipal de Can Pujades al maig de 2009.
L’horari de votació de la consulta serà des de les 10 h a les 15 h a la plaça de Vallvidrera. La pregunta sotmesa a votació és: “Creieu que un govern des de la muntanya milloraria la gestió dels recursos i serveis de Collserola?” Una qüestió que poden votar la consulta els majors de 16 anys que tinguin la residència a Collserola, acreditant-ho mitjançant el DNI o un testimoni. Els no residents també poden votar, tot i que les seves votacions computaran a part. Coincidint amb la votació se celebrarà una festa a les escales de l’església i una botifarrada popular.

Dissabte 13 de Març. No hi faltis!!!!!

Vallvidrera vol ser Eslovàquia aquest dissabte. La Barcelona de la muntanya, sentint-se desassistida i desemparada, culminarà anys de desencontres amb l’Ajuntament, de decisions preses d’esquena als veïns, de diàleg trencat entre els ciutadans i el districte de Sarrià amb una consulta popular independentista. Independentista de Barcelona, esclar. Com els eslovacs que van separar-se de comú acord amb els txecs per reivindicar-se orgullosament menystinguts, l’associació de veïns Mont d’Orsà i l’associació de comerciants desplegaran dissabte entre les 10.00 i les 16.00 hores tres urnes a la plaça de Vallvidrera en un acte de “reafirmació d’identitat del poble de Vallvidrera i Collserola en el seu conjunt”, tal com defineixen els fulletons que han repartit aquests dies per les bústies. Ja fa dies que a Vallvidrera es respira ambient independentista, i l’últim número de l’informatiu mensual La Vall de Vidre va fort: a portada, una imatge de l’antic Ajuntament de Vallvidrera “al carreró que hi ha després de la carnisseria, en actiu fins al 1890”. Vallvidrera va unir-se aquell any a Sarrià fins que també aquest territori va ser annexionat per Barcelona el 1921. El president de l’AV Mont d’Orsà, Francesc Comulada, explica a l’AVUI que una trentena de persones, amb el suport de les associacions de veïns de Tibidabo, Peu del Funicular, Mas Sauró, Sarrià i Laforja, participaran dissabte en la recollida de vots a la plaça, a la qual estan convocats tots els veïns de Collserola majors de 16 anys, empadronats o no, però que visquin a la muntanya. Tots ells hauran de triar entre dues paperetes,la del sí i la del no, amb una pregunta: ¿Creieu que un govern des de la muntanya milloraria la gestió i serveis de Collserola? El memorial de greuges dels veïns de Vallvidrera amb Barcelona és llarg: el pla d’urbanització del Tibidabo fet sense consultar-los, la saturació i descontrol als centres d’acollida El Bosc i Vilana, el tancament del mercat i fa molts més anys la tala del bosc de pins del turó de la Vilana per fer la Torre Foster. Quatre exemples de desencontres múltiples. La llista de qualsevol negociació està en un manifest del gener que demana un pla de mobilitat, el soterrament de línies aèries, l’obertura de la caserna de bombers, la creació de línies d’autobús... O això o la independència.


Font:  http://www.avui.cat

La Vall de Vidre de març


Pacte per Vallvidrera al Punt

Sarrià-Sant Gervasi es compromet a fer un pacte per resoldre el conflicte a Vallvidrera

Noticia extreta de www.elpunt.cat el dia 6 de març.

L'acord polític entre tots els grups del districte de Sarrià-Sant Gervasi s'ha aconseguit en comptades ocasions. L'última ha estat en el ple de dijous al vespre, en què govern i oposició van donar suport a una proposició presentada per CiU per tal de fer un pacte per resoldre el conflicte veïnal que hi ha a Vallvidrera. Pel portaveu de la federació nacionalista a Sarrià-Sant Gervasi, Carles Esquerra, «hi ha alguna cosa simptomàtica quan una entitat veïnal trenca relacions amb el districte i organitza un referèndum per saber si a Vallvidrera hi ha una majoria que es vulgui separar de Barcelona».
La proposició no només parla de Vallvidrera, sinó que també fa referència al Tibidabo i les Planes, on el descontent entre els veïns també és palpable. En la proposició es planteja crear una comissió on es trobin les associacions «legalment constituïdes», els grups polítics representats en el consell del districte i el govern municipal per tal de redactar el pacte per Vallvidrera-Tibidabo-les Planes, abans de final d'any. La comissió haurà de detectar i prioritzar les necessitats que té el barri, definir les actuacions a fer en els pròxims deu anys i marcar en un calendari quan es faran. El document s'acompanyarà d'una memòria econòmica «perquè, governi qui governi, tingui les directius de què s'ha de fer», va explicar Esquerra.
Tot i la voluntat del districte d'apaivagar els ànims que s'han encès a Vallvidrera, l'acord polític arriba tard. El portaveu de l'associació de veïns de Mont d'Orsà, Francesc Comulada, va assegurar que la consulta sobre la necessitat d'independitzar-se de Barcelona es farà el 13 de març, com estava previst. La jornada de votacions s'acompanyarà d'un concert i una botifarrada popular

Reglament electoral de la consulta del dia 13 de març

-L'horari de votació serà de 10 hores fins les 15 hores
-Les taules de votació es col·locaran a la plaça de Vallvidrera , tindreu que portar el document DNI o similar -La pregunta de la consulta serà: ¿Creieu que un govern desde la muntanya milloraria la gestió dels recursos i serveis de Collserola?
-Seran electors tots els veïns majors de 16 anys amb DNI . L'adreça del DNI estarà a Collserola o bé també un testimoni que certifiqui la seva residencia . 
-Els no residents podran votar com a no residents al barri i computaran a part dels residents
-La comissió electoral elaborarà un model de paperetes de votació i de vot anticipat. Aquesta comissió certificarà el resultat final de la consulta.
Procediment de vot anticipat . 
Les paperetes de votació es bustiaran per tots els barris i tambe es podran trobar una setmana abans als comerços de Vallvidrera. . A les paperetes es tindrà que marcar la casella de SI o NO aquesta s'introduirà dintre un sobre que a la vegada anirà dintre un altre sobre, en aquest posarem les dades personals : número DNI , carrer de residència i signatura .
Aquestes paperetes es podran deixar a les busties de la Vall de Vidre ,a la Kktua , Centre Cívic, o bé ser entregada per un altre persona el dia de la votació.
La comissió de la consulta ha preparat paral.lelament a la votació cel.lebrarem una festa a les escales de l'església amb diverses actuacions i també una botifarrada popular .
Tot l'acte vol ser una festa de la democràcia i la participació , preparat amb molta il.lusió per els veïns dels nostres barris de Collserola Esteu convidats us esperem a tots

Els veïns de Vallvidrera presenten un full de ruta per a la gestió del barri


www.btvnoticies.cat Els veïns de Vallvidrera continuen reclamant a l'Ajuntament de Barcelona que es millori la gestió dels barris de muntanya. Durant el ple del Districte de Sarrià-Sant Gervasi van presentar un full de ruta. Pacte de Vallvidrera és com s’anomena el full de ruta que els veïns van lliurar ahir a l’Ajuntament durant el ple del districte. Volen que aquest document substitueixi el Pla Integral de Collserola de 2002 que, segons diuen, no s’ha complert i ja no té cap sentit. Tot això passa quan falta poc més d’una setmana per la consulta sobre si Vallvidrera ha de ser independent de Barcelona.

Recordant Espriu

Recordant Espriu